Rengøring med probiotika kan nedsætte generne ved allergi – specielt husstøvmideallergi.

De gode bakterier spiser meget af husstøvmidernes afføring, som der det, der giver reaktionerne. Samtidig spiser bakterierne også det hudstøv, som husstøvmiderne også lever af – på den måde konkurrerer de om maden. Ved at fylde op med gode
bakterier hele tiden får husstøvmiderne skarp konkurrence.

Vi bliver alle påvirket af husstøvmidernes afføring i en eller anden grad. Nogen har ikke tydelige reaktioner i det daglige, men alle vil opleve et forbedret indeklima og “mere luft i næsen”.

Generne ved pollenallergi vil også mindskes – pollen indgår også som en del af disse bakteriers menukort, og når dit immunforsvar samtidig ikke er i alarmberedskab p.g.a. husstøvmide-reaktioner, så kan du bedre klare reaktionerne fra diverse pollen.

Ved at vaske sengetøjet med vores Flydende Vaskemidel og samtidig spraye seng/dyner med ProbioSpray, vil du opleve en betydelig bedring af dine symptomer, da pollen og husstøvmidernes afføring aktivt fjernes fra din seng.

Brug samtidig Universalrengøring og Gulvrengøring til den daglige rengøring.

NB! – vær opmærksom på at produkterne kan indeholde parfume i forskellige mængder, da bakterierne i sporeform kan lugte surt. Så snart bakterierne er aktiveret enten ved kropsvarme eller i varmt vand, forsvinder denne sure lugt. Samtidig nedbryder bakterierne parfumestofferne.
Produkterne er i sig selv ikke mere allergivenlige end andre almindelige rengøringsprodukter, men virkningsmekanismen via probiotikaen giver de nedsatte gener 🙂

Vores ProbioSpray har vi udviklet helt specielt til det danske marked og er helt uden parfume, farve eller andre tilsætningsstoffer.