Rengøring med probiotika kan nedsætte generne ved allergi – specielt husstøvmideallergi.

De gode bakterier spiser meget af husstøvmidernes afføring, som der det, der giver reaktionerne. Samtidig spiser bakterierne også det hudstøv, som husstøvmiderne også lever af – på den måde konkurrerer de om maden. Ved at fylde op med gode
bakterier hele tiden får husstøvmiderne skarp konkurrence.

Vi bliver alle påvirket af husstøvmidernes afføring i en eller anden grad. Nogen har ikke tydelige reaktioner i det daglige, men alle vil opleve et forbedret indeklima og “mere luft i næsen”.

Generne ved pollenallergi vil også mindskes – pollen indgår også som en del af disse bakteriers menukort, og når dit immunforsvaret ikke er i alarmberedskab p.g.a. husstøvmide-reaktioner, så kan du bedre klare reaktionerne fra diverse pollen.

Ved at vaske sengetøjet med vores Flydende Vaskemidel og samtidig spraye seng/dyner med ProbioSpray, vil du opleve en betydelig bedring af dine symptomer.

Brug samtidig Universalrengøring og Gulvrengøring til den daglige rengøring.

NB! – vær opmærksom på at produkterne kan indeholde parfume i forskellige mængder, da bakterierne i sporeform kan lugte surt. Så snart bakterierne er aktiveret enten ved kropsvarme eller i varmt vand, forsvinder denne sure lugt. Samtidig nedbryder bakterierne parfumestofferne.
Produkterne er i sig selv ikke mere allergivenlige end andre almindelige rengøringsprodukter, men virkningsmekanismen via probiotikaen giver de nedsatte gener 🙂

Vores ProbioSpray har vi udviklet helt specielt til det danske marked og er helt uden parfume, farve eller andre tilsætningsstoffer.