06/09-15, L. G. Johannsen, Hjørring:

“For et par år siden blev min opmærksomhed fanget af en en TV udsendelse om en Holllandsk landmand med rene grisestalde, et minimalt forbrug af antibiotica, sundere grise med en større overlevelsesprocent og meget andet positivt, som min hjerne ikke helt kunne rumme…

Min fornemmelse var dengang, at – det var dog genialt – det kommer til Danmark lige om lidt..
Tiden gik og som alle andre hurtige hot-news glemte jeg alt om de små venlige tarmbakterier, der kan udradere de uvenlige – og specielt den meget omtalte MRSA.

Pludselig i dette forår dukkede Probiotica op igen – nu med Dorte og Oles imponerende indsigt og viden omkring teorien bag denne ikke-kemiske måde at rengøre miljøet omkring os.
Nu var det muligt at afprøve selv!! – så opvaskemidlet, vaskemiddel, gulvvaskemiddel, rengøringsmiddel og tandbørsterens blev mine første produkter på matriklen.
Og jeg er begejstret!

“Opvaskemidlet:
Mine karklude!!! – de dufter renere længere – én klage er at jeg glemmer at lægge dem til vask! Det er trygt, at vide at sygdomsfremkaldende bakterier ikke længere er at finde, der hvor karkluden har været!”

“Vaskemidlet:
vasker mit sportstøj renere – svedlugten er væk. Ellers er det lidt svært at præcisere virkningerne (– men familiemedlemmer med husstøvmideallergi er ved at teste vaskemiddel kombineret med Home Spray for at eliminere husstøvmideafføringen i sengene – vi er meget spændte på resultatet!!)”

“Tandbørsterens:
Tandbørsten er renere – tænder og tunge uden belægninger om morgenen – den vil jeg ikke undvære!!”

“Gulvvaskemiddel:
To hunde (- en stor langhåret Berner Sennen med plads til meget jord, sand og andet i pelsen og en mindre Cocker Spaniel med en langhåret pels MEGET tæt jorden) – på landet en regnfuld sommer – slæber rigtigt meget skidt med ind – det lægger sig imellem klinkernes fuger, på fugerne i tæpper og ja, våd hund dufter ikke godt!
Efter et par ugers brug af gulvvaskemidlet hver 3. dag, som foreskrevet – er fugerne nu lysere, klinkerne er renere meget længere – der er en ”ren hinde” over klinkerne, så det er bare at støvsuge eller feje, så er der hurtigt rent igen, – selv efter en ”hunderulning” på de dugvåde plæner, ”gravehjælp” i staudebedene og en hurtig løbetur udover markerne.”

“Universalrengøringsmidlet:
Let anløbne hjørnefuger på badeværelset er renere og mindre mørke, ingen striber efter aftørring, dejlig duft og mine hænder tørrer ikke ud efter brugen.
Jeg er SÅ glad for produkterne og har nu håndgelen, som en fast inventar i min håndtaske.
Showergel er meget drøj i brug, dejlig duft.
Home spray (udgået og erstattet af ProbioSpray) har også fundet vej til vores hus – aldrig mere lugt af våd hund – lige et par spray over hundene og deres tæpper – så dufter der rent igen!!”

“Jeg kan kun anbefale disse fantastiske produkter – er du i tvivl – så kontakt Dorte og Ole – du får helt sikkert en suveræn god forklaring på virkning og baggrund!
Imødekommende kontakt og hurtig levering! – Det er heller ikke så ring’ endda!!!”

Lars Chr. Linde, ejer Buddy Holly Hjørring:

“I mange år er vores gulv på Buddy Holly Hjørring blevet mere og mere klistret og vi har prøvet alt for at få det rent.
Da vi fik muligheden for at prøve Probiotisk gulvrens var vi rimelig skeptiske. Det lød alt for godt til at være sandt.
Men for første gang i rigtig mange år er vores gulv nu fri for ølklister og lugten af bar er også forsvundet.
Vi er temmelig overraskede over så godt gulvrensen har virket og kan kun anbefale at give produkterne en chance. Du vil blive overrasket

Ann Katrine Bisgaard Dall:

April 2015:

Jeg er ikke kun husstøvmideallergiker, jeg kan heller ikke tåle græs, birk, bynke, diverse svampesporer eller hund. Derfor kan det være lidt svært at vurdere om sprayen har hjulpet, men jeg plejer at lufte gedigent ud, minimum 3 gange om dagen, ellers begynder jeg hurtigt at føle en tørhed og irritation i bihuler og svælg, men det er som om det er gået i hvile, efter jeg er begyndt at spraye seng, sengetøj og sofa. Jeg plejer også at være nysende nu, men min allergi har ikke vist sig endnu, hvilket er ret usædvanligt. Jeg har også nydt duften af ren seng og sofa og er meget begejstret for produktet!”

Et par dage senere:

“Jeg lagde mig på sengen og legede med Erik og allergien dæmpede sig, virkelig mærkbart. Som om jeg havde helle, der hvor der var sprayet!”

Maj måned, 2015, Ann-Katrine blev bedt om at angive symptomer mellem 0-100:
“3 i går og i dag, vi nærmer os juni og jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har haft så mildt et allergi forår…”

Resten af sommeren havde Ann-Katrine et par dage mellem 15-20, hvor det var nødvendigt at tage næsespray, men ellers lå hendes symptomer mellem 0-3.

Ann-Katrine brugte vaskemiddel til sengetøjet og ProbioSpray til senge, møbler og tæpper.


A. J., Hjørring, psoreasis-patient:

“Der var ikke nogen forandring at se på psoreasisen, men jeg har det jo også i skridtet, hvor det revner og nogle gange er svier ret meget betændt. Der virker det allerede efter et par dage, så dejligt at ikke skulle bruge steroidecreme.” (SkinRepair)

D.K., Middelfart:

“Min mand har i mange år døjet med svampe infektion i skridtet ( han får immundæmpende medicin, pga morbus crohn). Men efter han er begyndt at bruge bodyshampo dagligt, er svampe infektionen forsvundet helt”


Anne Dall, Odense

”Jeg er vildt begejstret for de her produkter. Både princippet og virkningen. Jeg har en kobbergryde, hvor der var brændt noget fuldstændig fast i bunden. Jeg gav den et par dråber opvaskemiddel og lod den stå, mens vi var på weekend i sommerhuset. Da vi kom hjem var den fuldstændig ren i bunden. Jeg har alle rengøringsprodukterne og det meste af det til kroppen.”

Jens Peter Kongerslev

Jeg havde godt hørt at ProbioSpray skulle være god til hunde som har fået “hotspots”. Men som med så meget andet, så skal vi selv se det før vi tror det…

Hot-Spot før og efter 10 dage

Så jeg købte en Probio håndsæbe og ProbioSpray da vi desværre konsta

terede denne trælse lidelse hos vores Berner Sennen, og ikke umiddelbart kunne komme til dyrlæge med ham pga. helligdage.
Jeg må indrømme at jeg er imponeret over resultatet.
Vi har vasket hunden et par gange og ellers sprøjtet ham flere gange dagligt. Allerede efter få dage kunne vi se bedring, jeg har tilladt mig at vedhæfte et billede af såret som det så ud lige inden vi startede “behandlingen” og så hvordan det så ud efter 10 dage.
Der har IKKE været nogen medicinsk behandling indblandet – KUN de 2 Probio produkter.

Walter & familie takker for super service med forsendelsen.