ProbioCare® Danmark er stiftet i sommeren 2015 og er baseret på ønsket om en bedre og tryggere fremtid for vores børn og børnebørn. Vores frygt er at vores kære om 30-40 år vil dø af banale infektioner som halsbetændelse, en bullen finger eller byld forårsaget af resistente bakterier. Infektioner som vi i dag helt selvfølgeligt opfatter som harmløse, da de kan behandles med antibiotika.

Kræfterne bag ProbioCare® Danmark er ægte ildsjæle, der brænder for at udbrede budskabet om, at der findes en anden vej og bedre vej end desinfektion og udryddelse af alle bakterier.

Vision:
ProbioCare® ønsker en renere, sundere og tryggere fremtid for alle uden frygt for resistente mikroorganismer.

Mission:
ProbioCare® Danmark er en virksomhed, der bidrager til en renere, sundere og tryggere fremtid, via seriøs oplysning og salg af kvalitets probiotiske rengørings- og kropsplejeprodukter.
Vi yder den bedste service for vores kunder, og vi tilstræber at ProbioCare® Danmarks medarbejdere er troværdige, ordholdene personer, der leverer en faglig kompetent sparring indenfor probiotisk rengøring og kropspleje, således at vores kunder altid får lidt mere end de forventer.

ProbioCare® Danmark er en dansk pendant til det hollandske firma One-Health. ProbioCare® Danmark og One-Health arbejder tæt sammen ud fra samme vision. Vi har også et tæt og givende samarbejde med flere danske forhandlere af vores produkter.

ProbioCare® Danmarks kerneprodukter er:

ProbioCare® Life (Consumer)
ProbioCare® Agriculture (Landbrug)
ProbioCare® Health (Hospitaler)
ProbioCare® Pets (Kæledyr)