Din hud ser sund ud:001_din hud ser sund ud

Probiotika i produkterne sørger for, at den naturlige mikroflora på din hud er afbalanceret. Dvs din hud holdes i bedre stand og med et sundere udseende. Din hud vil have en synligt glat og sund teint.

Nedsætter risikoen for betændelse:

Mange hudproblemer er forårsaget af betændelsesfremkaldende bakterier. Disse bakterier øger risikoen for hudinfektioner. Ved at bruge ProbioCare® kropsplejeprodukter holder du din hud bedst muligt beskyttet mod skadelige bakterier. Allerede efter en uge vil du se, at betændelsestilstande i huden mindskes. De bakterier, der forårsager infektionen vil være reduceret til et minimum, så de ikke længere har  indflydelse på din hud.

002_forhindrer ubehagelige lugteForhindrer ubehagelige lugte

De fleste bakterier producerer  ildelugtende gasser som følge af deres stofskifte. Dette gælder ikke de gode bakterier, der er i de produkter vi sælger i ProbioCare®. Derfor forhindrers aktivt ubehagelige lugte – i stedet for blot at maskere dem med parfume.

Folderne i armhuler og lyske, samt steder, hvor vi sveder, er den ideelle grobund for bakterier. Ved at bruge vores produkter sikrer du, at det de gode bakterier (probiotika), der har overtaget og bekæmper den dårlig lugt allerede inden den opstår.

Bemærk at ProbioCares® produkterne ikke er svedblokerende og forhindrer ikke dannelsen af sved; men de virker på den måde, at din sved ikke lugter. Det er ikke sundt for kroppen, at sveden blokeres, og i rigtig mange deodoranter fx. bruges aluminium chlorid som svedstopper. Dette er et tungmetal, der er temmelig giftigt og sættes i forbindelse med udviklingen af brystcancer.

Alle produkter på ProbioCare.dk er skånsomme mod din hud og mod miljøet. Dette skyldes den nøje afbalancerede sammensætning, som genskaber balancen og mikromiljøet på din hud.

Nærer din hud003_naerer din hud

Kropsplejeprodukterne indeholder balsam, der holder din hud fugtig. Dette hjælper din hud bevare sin elasticitet og gode udseende.

Renser dit afløb, når du er færdig004_renser dit afloeb

Når vores kropsplejeprodukter anvendes sammen med vand ender meget af det i vasken og i afløbet. Akkurat som med andre sæber og produkter. Forskellen er at probiotika i ProbioCares® produkter går i gang med at æde organiske stoffer og holde afløbet bakteriologisk rent. En yderligere fordel ved ProbioCare®.