Fjerner allergener001_ffjerner allergener

Probiotika-stammerne i ProbioCare® er specielt udvalgt, så de producerer enzymer, der nedbryder og fjerner allergener.
En ret almindelig allergi er forårsaget af husstøvmider. Det er ikke husstøvmiderne selv, der er problemet men deres afføring. Den nøje sammensatte kombination af probiotika i produkterne, nedbryder og “spiser” disse efterladenskaber i dine madrasser og lagner og eliminerer derfor problemet.

Renser mikroskopisk

Triple Mikroskopisk Cleaning Technology (TMCT)
Denne unikke teknologi skaber en rensende virkning på tre niveauer:

  • Overfladen rengøres og affedtes med biologisk nedbrydelige rengøringsmidler
  • Biofilm fordøjes ved hjælp af et bredt spektrum af enzymer
  • Den sidste mikroskopiske snavs fjernes af probiotika, der producerer de enzymer, der er behov for på den specifikke overflade

Biofilm er et mørkt lag, hvor mikroorganismerne bor. Mange bakterier producerer denne biofilm, for at beskytte sig mod omgivelserne. Nede i biofilmen sidder sygdomsbakterier og vira beskyttet mod fx. desinfektionsmidler. Ud over det faktum, at biofilmen gør overfladen snavset at se på (fx. mørke fuger mellem fliserne) øger biofilmen også risikoen for infektioner. Ved at fjerne biofilmen bliver det hvide hvidere og risikoen for infektion bliver markant mindre.

Bekæmper ubehagelig lugt002_forhindrer ubehagelige lugte

De fleste lugte er forårsaget af gasser, der kan være enten behagelige eller ubehagelige. Mange bakterier fremstiller ildelugtende gasser som følge af deres stofskifte og det er det, der kan give en “gammel” indelukket lugt i huset. Fordi vores probiotika tilhører en bakterietype, der ikke udskiller ildelugtende gasser, er de aktivt med til at forhindre dårlig lugt i at opstå. Det er meget mere effektivt (og sundere) end at maskere lugten med duftlys, spray og parfume.

Fortsætter med at rengøre, når du holder op

Vores stabiliserede probiotika fortsætter med rengøringen i 3-5 dage, selv når du stopper med at skurre. Grunden er ganske enkel. Probiotika i ProbioCare® produkterne har brug for mad til at leve og formere sig. Snavs, der ikke er synlige for øjet er mad for disse mikroorganismer, og på denne måde bliver usynlig snavs fjernet i flere dage efter, at du har brugt vores midler.
Probiotika producerer også enzymer, der nedbryder fedt og proteiner. Vores rengøringsprodukter indeholder desuden ekstra enzymer, som arbejder mellem den oprindelige rengøring og den periode, hvor probiotika selv starter produktionen af enzymer. Dette er en del af vores Triple Mikroskopic Cleaning Technology.

Intet særligt udstyr

Med ProbioCare®, har du ikke behov for særligt udstyr, klude eller håndklæder, d.v.s. du nemt kan skifte til at bruge ProbioCare® produkterne i stedet for dine sædvanlige kemiske rengøringsmidler. Du gør kort sagt som du plejer – bare med andre og mere sikre og effektive produkter.

Økonomisk og prisbillig003_oekonomisk

ProbioCare® er meget koncentreret på grund af koncentrationen af probiotika. Vi opererer med en Minimal Efficiency Concentration (MEC) på 50 millioner probiotiske organismer i hver ml af vores produkter. Det betyder, at skal du bruge mindre af produktet – og derved sparer du penge. Du kan gøre mere med en flaske ProbioCare® end med andre rengøringsprodukter. Dette er samtidig miljøvenligt, da vi derfor skal bruge færre flasker – mindre emballage. Husk, at selv genbrug koster energi.

Klude uden skadelige bakterier

De fleste viskestykker og karklude er et arnested for bakterier og kan blive meget ildelugtende, når de hænger til tørre. Når du bruger ProbioCares® rengørings- og opvaskemidler, bliver probiotika overført til viskestykker/karklude og de holdes derfor friske og bakteriefri. Husk dog stadig at skifte dem dagligt.

003_naerer din hudHudvenlig

De fleste rengøringsmidler – især dem med en kraftfuld virkning – irriterer huden. ProbioCare® produkterne irriterer ikke hudende kun indeholder sæbe, der er beriget med probiotika. Tværtimod har de en nærende virkning på huden. Vores rengøringsmidler er milde mod både dig og miljøet.

Bekæmper fugt og mug fra overfladerHome interior Mold

De probiotiske mikroorganismer i ProbioCare® produkterne anvender fugt til at vokse. Dette resulterer i at fugtniveauet i omgivelserne falder, hvilket igen reducerer risikoen for mugdannelse.

Renser dit afløb, når du er færdig004_renser dit afloeb

Når du er færdig med at gøre rent, hælder du bare vandet ud i afløbet. Produkterne er meget milde og miljøvenlige, samtidigmed at der er den fordel, at probiotikaen i ProbioCares® produkter går i gang med at æde organiske stoffer i afløbet og holde det bakteriologisk rent og lugtfrit.